Pomiń nawigację
Restauracja

Restauracja - Psary i Lubsza

Psary i Lubsza
  • Pod Kasztanami
  • Galerie
  • Propozycje Menu
  • Kontakt

menu okolicznościowe 1

Propozycje Menu » menu okolicznościowe 1

I.Obiad:

Zupa ( do wyboru)

-Rosół domowy z makaronem i dodatkami

-Rosół z drobiowymi klopsikami i makaronem wstążki

-Krem (pieczarkowy, brokułowy, cebulowy, dyniowy)

Patery mięsne (1,5 porcji/os.)

  • Rolady wieprzowe

  • Udziec z indyka

  • Noga z kaczki lub z kurczaka (do wyboru )

  • Grillowana pieczeń wieprzowa

Dodatki

  • Kluski śląskie, kluski tarte

  • Kapusta czerwona

  • Zasmażana kapusta kiszona z pieczarkami

  • Surówka sezonowa

  • Sos pieczeniowy

II.Deser

  • Kawa, herbata

  • Patera z ciastami (dopłata)

  • Tort (dopłata)

  • Egzotyczna patera z ananasem i winogronami

Deser możemy dodatkowo rozwinąć o puchar lodowy z bitą śmietaną i owocami

 

III. Zimna płyta

  • Patera 1:

wędliny – różne rodzaje

pasztety pieczone (żurawinowy, cebulowy, czosnkowy),

boczek nadziewany z śliwką

roladki francuskie z łososiem
mini paróweczki w cieście francuskim

nuggetsy drobiowe

zawijane tortille

sos czosnkowo – ziołowy

  • Patera 2:
    roladki serowe nadziewane (szpinakowe, pieczarkowe, pomidorowo-ziołowe)
    ser camembert (różne smaki)

rolada szpinakowa nadziewana twarożkiem o smaku czosnkowy i żurawinowym

  • Łosoś wędzony

  • Tatar

  • Pomidory w sosie ziołowym oprószone serem

  • Tymbaliki drobiowe

  • Galantyna wieprzowa z golonki

  • Korki śledziowe

  • Kulki śledziowe

  • Ryba opiekana

  • Dwa rodzaje sałatek

  • Pieczywo (różne rodzaje)

KU SPEŁNIENIU INDYWIDUALNYCH POTRZEB NASZYCH KLIENTÓW JESTESMY W STANIE ZAPROPONOWAC PAŃSTWU DODATKOWO LUB Z MOZLIWOŚCIĄ ZAMIANY KAŻDEJ Z PODSTAWOWYCH PROPOZYCJI PODANYCH PRZEZ NASZA RESTAURACJE.

 

Polecemy :

 

  • Pieczeń wołowa po myśliwsku

  • Piersi z gęsi w chrupiącej skórce z karmelizowanym jabłkiem

  • Schab wieprzowy w sosie pieczarkowym

  • Dzwonki z łososia saute

  • Pstrąg saute

  • Fileciki drobiowe w sosie szpinakowym lub cebulowym z złocistym ryżem lub frytkami

  • Soczyste żeberka w sosie miodowym z ciapkapustą lub pieczonymi ziemniakami

  • Wątróbki drobiowe saute z pieczarkami i papryką

  • Flaczki wołowe

  • Pieczony udziec wieprzowy z ciapkapustą lub pieczonymi ziemniakami

  • Boeuf strogonow

  • Bogracz

  • Żurek z jajkiem

  • Barszcz z pasztecikami lub krokietem 

Copyright © artSolution | Powered by Quick.Cms | Informacje o COOKIES | Budowa: strony dla gastronomii