Pomiń nawigację
Restauracja

Restauracja - Psary i Lubsza

Psary i Lubsza
  • Pod Kasztanami
  • Galerie
  • Propozycje Menu
  • Kontakt

menu weselne 2

Propozycje Menu » menu weselne 2

MENU WESELNE – 2 dzień

I. Pierwsze danie gorące:

Zupa ( do wyboru )

-- Rosół domowy z makaronem i dodatkami

-- Rosół z drobiowymi klopsikami i makaronem wstążki

-- Krem (pieczarkowy, brokułowy, cebulowy, dyniowy)

Patery mięsne (1,5 porcji/os.)

  • Rolada wieprzowa

  • Udziec z indyka

  • Noga z kaczki lub z kurczaka

  • Grillowana pieczeń wieprzowa

Dodatki

  • Kluski śląskie

  • Kapusta czerwona

  • Zasmażana kapusta kiszona z pieczarkami

  • Kapusta biała zasmażana z boczkiem

  • Sos pieczeniowy

II.Deser

  • Puchar lodowy z bitą śmietana i owocami

  • Kawa, herbata

  • Patera z ciastami (doliczane oddzielnie)

  • Piramida słodko – owocowa

 

III. Zimna płyta

  • Patera 1:

wędliny – różne rodzaje

pasztety pieczone (żurawinowy, cebulowy, czosnkowy),

boczek nadziewany z śliwką
mini paróweczki w cieście francuskim

nuggetsy drobiowe

sos czosnkowo – ziołowy

  • Patera 2:
    roladki serowe nadziewane (szpinakowe, pieczarkowe, pomidorowo-ziołowe)
    ser camembert (różne smaki)

rolada szpinakowa nadziewana twarożkiem o smaku czosnkowy i żurawinowym

  • Łosoś wędzony

  • Tatar

  • Pomidory w sosie ziołowym oprószone serem

  • Tymbaliki drobiowe

  • Galantyna wieprzowa z golonki

  • Korki śledziowe

  • Kulki śledziowe

  • Ryba opiekana

  • Dwa rodzaje sałatek

  • Pieczywo (różne rodzaje)

 

IV. Drugie danie gorące

  • Żurek z jajkiem

V. Trzecie danie gorące

  • Schab w chrupiącej panierce

  • Ziemniaki puree, chrupiące kuleczki

  • Surówka sezonowa

 

VI. Czwarte danie gorące

  • Bigos

Copyright © artSolution | Powered by Quick.Cms | Informacje o COOKIES | Budowa: strony dla gastronomii